Vragenlijsten

Biocheck.UGent beschouwt de door u voorziene gegevens, hierna vermeld als uw gegevens, als confidentiële informatie. Het invullen van de vragenlijst houdt impliciet in dat de Faculteit Diergeneeskunde van Universiteit Gent de toestemming krijgt om uw gegevens, op anonieme wijze geanalyseerd, te gebruiken voor wetenschappelijke doeleinden. De aangeboden diensten kunnen worden geraadpleegd zonder persoonlijke informatie (bv. naam en adres) te delen door geanonimiseerde gegevens of een bijnaam te gebruiken. Uw gegevens worden voor een periode van 10 jaar bewaard en zullen nooit gedeeld worden zonder uw toestemming.

Hoe zijn onze vragenlijsten opgebouwd?

Gedetailleerde informatie over de manier waarop onze vragenlijsten zijn opgesteld, kan u vinden op de FAQ pagina

Praktische tips bij het invullen van de vragenlijsten

  • Wanneer u tijdens het invullen van de vragenlijst twijfelt aan de relevantie van een bepaalde vraag of gewoon wat meer informatie wenst over het onderwerp, kan u steeds klikken op het informatie icoontje dat bij de vraag staat.

  • Let op dat u tijdens het invullen van de vragenlijst niet de 'vorige' en 'volgende' knop gebruikt van uw internetbrowser. Er zijn knoppen voorzien aan de onderzijde van elke pagina van de vragenlijst.

  • Vragen waar een asterisk (*) bij staat zijn steeds verplicht in te vullen. Deze antwoorden zijn noodzakelijk voor het berekenen van uw bioveiligheidsscore.

  • U kan ervoor kiezen een account aan te maken op de website (voor of na het invullen van de vragenlijst) waarop u de mogelijkheid krijgt uw persoonlijk rapport op te slaan. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer u uw bedrijf wil vergelijken over de tijd of u wenst gebruik te maken van onze geavanceerde functionaliteiten.