Andere diensten

Diensten van het Biocheck.UGent team

 • Gebruik de Biocheck.UGent in uw eigen software
  Integreer onze Biocheck.UGent vragenlijsten in uw eigen applicatie of software via een API (Application Programming Interface) verbinding en krijg toegang tot onze wereldwijde databank.

 • e-learning 
  Gebruik onze interactieve online cursussen om uw (of die van uw klanten of medewerkers) kennis over bioveiligheid te verbeteren. De modules zijn momenteel beschikbaar in het Engels, Nederlands en Chinees, maar zullen in de nabije toekomst in meerdere talen worden uitgebracht. Op dit moment verzorgen wij de online training in pakketten van 7 cursussen.

 • Audit
  Wenst u een bioveiligheidsdoorlichting door een ervaren lid van het Biocheck.UGent expert team? Onze consultants voeren een bedrijfsbezoek uit en evalueren uw bedrijf aan de hand van de Biocheck.UGent methodologie. Een bedrijfsspecifiek rapport wordt opgemaakt en advies wordt verstrekt.
 • Training
  Training ter plaatse kan voorzien worden door ervaren leden van het Biocheck.UGent expert team. De trainers hebben een brede kennis over de Biocheck.UGent methodologie en weten hoe ze doorlichtingen moeten uitvoeren. Na de training zal u zelf in staat zijn om bioveiligheidsbeoordelingen uit te voeren en de Biocheck.UGent methodologie op een optimale manier te gebruiken. We voorzien deelnemers van de training van een Biocheck.UGent gebruiker certificaat.
boek
 • Boek bioveiligheid
  Jeroen Dewulf en Filip Van Immerseel schreven een boek over de basisprincipes van bioveiligheid met praktische informatie over de toepassingen hiervan (beschikbaar bij Amazon, Cabi en Acco).