E-learning

Catalog

Biocheck.UGent biedt korte online lessen aan op Biocheck.TalentLMS om uw kennis inzake bioveiligheid te verbeteren. Geïnteresseerden zullen een nieuw account moeten aanmaken op Biocheck.TalentLMS om toegang te kunnen krijgen tot deze cursussen.

Wij bieden momenteel 7 modules aan over verschillende bioveiligheidsgerelateerde onderwerpen, de online catalogus kan hier worden geraadpleegd. Individuele cursussen kunnen individueel gekocht worden of de volledige bundel kan aangeschaft worden aan een gunstiger tarief. De modules zijn niet diersoort-specifiek en geven inzicht in alle typen veeteeltproductie. Je hebt momenteel de keuze om de modules oftewel in het Nederlands of Engels aan te kopen.

  • Geavanceerde Biocheck.UGent gebruikers krijgen toegang tot alle huidige en toekomstige cursussen zonder extra kosten!

Module

Sample course

Deze online cursussen zijn gemaakt met Articulate, een populaire auteurssoftware voor e-learning. Elke module is een combinatie van theoretische kennis en interactieve oefeningen om meer vertrouwd te raken met het onderwerp. De geschatte tijdsduur van elke module is ongeveer 10-15 minuten.

Uw voortgang van elke module wordt bijgehouden en opgeslagen, zodat u op een later tijdstip verder kunt gaan waar u gebleven was. De cursussen moeten echter binnen twee maanden na aankoop worden afgerond.

Probeer hier een proefversie van de eerste module uit!

Certificaat

Certificate1

Cursisten die een module met succes hebben afgerond, ontvangen een certificaat. De certificaten zijn deelbaar op uw LinkedIn-accounts en zijn drie jaar geldig na afronding van de module.